WIJ ZIJN

byzonder

Wij zijn byzonder voor mensen, teams en organisaties. Al bijna 20 jaar ondersteunen wij leiders, ondernemers en directeuren in de weg vooruit. Onze passie om jou en de mensen om je heen succesvol te zien, beweegt ons dagelijks om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf kunt halen. We doen dit met veel plezier en toewijding.

Bert van Heyningen

Byzonder consultancy is in 2001 opgericht door Bert. Hij heeft een ruime ervaring van meer dan 35 jaar in het bedrijfsleven en brede kennis op het gebied van visie-, organisatie-, markt-, technisch-, samenwerking-, team- en individuele ontwikkeling. Hij weet met zijn creatieve, doortastende, analytische, doelgerichte en enthousiaste persoonlijkheid snel tot de kern van een vraagstuk te komen en u diepgaande oplossingen te bieden.

 

Naast  zijn opleidingen Internationale Bedrijfskunde (UT) en Executive (team) Coachen (VU) is Bert ook geautoriseerd in het DiSC (Persolog) instrument, een doeltreffend persoonlijkheidsprofiel systeem waarmee gedrag in kaart kan worden gebracht en een goede basis is om verbeteringen in het individuele- en het team gedrag te realiseren. 

Connect nu met Bert via LinkedIn.

heb je een vraag of wil je meer weten over wat we doen?

We zijn telefonisch bereikbaar op:

0174 - 44 19 20

Je kunt ons ook een bericht sturen via onderstaand formulier of whatsapp.

'Gezonde organisaties groeien' download

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze whitepaper "Gezonde Organisaties Groeien". We houden je op de hoogte van onze masterclasses en nieuwe resources.

  • LinkedIn - White Circle

Sluit je aan en praat met ons mee op LinkedIn!

Brederolaan 30
2692 DA 's-Gravenzande

Nederland

0174 44 19 20

contact@byzonder.nl

KvK nr. 27252027

© 2020 Byzonder consultancy BV  |  All rights reserved  |  Privacy Policy