top of page

Wij zijn Byzonder

Wij zijn byzonder voor mensen, teams en organisaties. Al 20 jaar ondersteunen wij directeuren, bestuurders, leidinggevenden en hun ondernemingen in de weg vooruit. Onze passie om jou en de mensen om je heen succesvol te zien, beweegt ons dagelijks om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf kunt halen. We doen dit met veel plezier en toewijding.

bert3%2520-%2520kopie_edited_edited.jpg

Bert van Heyningen

Byzonder consultancy is in 2001 opgericht door Bert. Met zijn inmiddels ruim 40 jaar in het bedrijfsleven heeft hij een ruime ervaring opgebouwd. Hij heeft een brede, toegepaste kennis, op het gebied van de ontwikkeling van visie, organisatie, markt, techniek, samenwerken, team en individu. Hij weet met zijn creatieve, doortastende, analytische, doelgerichte en enthousiaste persoonlijkheid snel tot de kern van een vraagstuk te komen en diepgaande oplossingen te bieden.

 

Naast  zijn opleidingen als Internationale Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente en Executive (team) Coachen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, is Bert ook gecertificeerd in het Persolog DISC instrument. Een doeltreffend persoonlijkheidsprofiel systeem waarmee gedrag in kaart kan worden gebracht en een goede basis is om verbeteringen in het individuele- en het team gedrag te realiseren. 

Connect nu met Bert via LinkedIn.

foto%252520Daniel_edited_edited_edited.j

Daniël van Heyningen

Daniël heeft meer dan 10 jaar leidinggevende ervaring op verschillende vakgebieden in commerciële en non-profit organisaties. Met zijn duidelijke aanpak, analytische vermogen en passie om mens en organisatie te zien floreren, weet Daniel samen blijvende oplossingen te creëren welke kernachtig zijn voor de persoon, het team en de organisatie.

 

Daniël heeft bij Hillsong in Australië een 3-jarige opleiding in Leiderschapsontwikkeling afgerond. Hierbij heeft hij zich sterk ontwikkeld in persoonlijk leiderschap en het leiden van teams en organisaties. Zijn loopbaan ontwikkelde zich binnen de Tuin- en landschapsinrichting waarvoor hij Bachelor is opgeleid. Ook Daniël is gecertificeerd in het Persolog DISC instrument.

Connect nu met Daniël via LinkedIn.

wij zijn byzonder 1
wij zijn byzonder 2
bottom of page