top of page

Wij zijn Byzonder

Wij zijn byzonder voor mensen, teams en organisaties. Al 20 jaar ondersteunen wij directeuren, bestuurders, leidinggevenden en hun ondernemingen in de weg vooruit. Onze passie om jou en de mensen om je heen succesvol te zien, beweegt ons dagelijks om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf kunt halen. We doen dit met veel plezier en toewijding.

bert3%2520-%2520kopie_edited_edited.jpg

Bert van Heyningen

In 2001 heb ik Byzonder consultancy opgericht. Met inmiddels ruim 40 jaar in het bedrijfsleven heb ik een ruime ervaring opgebouwd. Ik heb een brede, toegepaste kennis, op het gebied van de ontwikkeling van visie, organisatie, markt, techniek, samenwerken, team en individu. Ik weet met mijn creatieve, doortastende, analytische, doelgerichte en enthousiaste persoonlijkheid snel tot de kern van een vraagstuk te komen en diepgaande oplossingen te bieden.

 

Naast  mijn opleidingen als Internationale Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente en Executive (team) Coachen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, ben ik ook gecertificeerd in het Persolog DISC instrument. Een doeltreffend persoonlijkheidsprofiel systeem waarmee gedrag in kaart kan worden gebracht en een goede basis om verbeteringen in het individuele- en het team gedrag te realiseren. 

Connect nu met mij via LinkedIn.

foto%252520Daniel_edited_edited_edited.j

Daniël van Heyningen

Je zult vast denken "wat kan jij mij nou leren over het runnen van mijn bedrijf, laat staan dat naar een hoger niveau tillen, daar moet je minimaal 30 jaar ondernemer voor zijn geweest". Ik snap dat je dat denkt. Maar ik heb genoeg kennis en ervaring opgedaan om jou te kunnen helpen.

Ik heb meer meer dan 10 jaar leidinggevende ervaring op verschillende vakgebieden in commerciële en non-profit organisaties. Ik onderneem nu zelf. En heb in de afgelopen jaren tal van directeuren en hun organisatie begeleidt in het oplossen van hun complexe vraagstukken.

Met mijn duidelijke aanpak, analytische vermogen en passie om mens en organisatie te zien bloeien, weet ik samen blijvende oplossingen te creëren welke kernachtig zijn voor jou als persoon, je teams en de organisatie. Ontdek het zelf!

 

Ik heb bij Hillsong in Australië een 3-jarige opleiding in Leiderschapsontwikkeling afgerond. Hierbij heb ik mij sterk ontwikkeld in persoonlijk leiderschap en het leiden van teams en organisaties. M'n loopbaan ontwikkelde zich binnen de Tuin- en landschapsinrichting waarvoor ik Bachelor opgeleid ben. Ook ben ik gecertificeerd in het Persolog DISC instrument.

Connect nu met mij via LinkedIn.

wij zijn byzonder 1
wij zijn byzonder 2
bottom of page