WIJ ZIJN

byzonder

Wij zijn byzonder voor mensen, teams en organisaties. Al bijna 20 jaar ondersteunen wij leiders, ondernemers en directeuren in de weg vooruit. Onze passie om jou en de mensen om je heen succesvol te zien, beweegt ons dagelijks om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf kunt halen. We doen dit met veel plezier en toewijding.

Bert van Heyningen

Byzonder consultancy is in 2001 opgericht door Bert. Hij heeft een ruime ervaring van meer dan 35 jaar in het bedrijfsleven en brede kennis op het gebied van visie-, organisatie-, markt-, technisch-, samenwerking-, team- en individuele ontwikkeling. Hij weet met zijn creatieve, doortastende, analytische, doelgerichte en enthousiaste persoonlijkheid snel tot de kern van een vraagstuk te komen en u diepgaande oplossingen te bieden.

 

Naast  zijn opleidingen Internationale Bedrijfskunde (UT) en Executive (team) Coachen (VU) is Bert ook geautoriseerd in het DiSC (Persolog) instrument, een doeltreffend persoonlijkheidsprofiel systeem waarmee gedrag in kaart kan worden gebracht en een goede basis is om verbeteringen in het individuele- en het team gedrag te realiseren. 

Connect nu met Bert via LinkedIn.

Welke vraag heb je?

We zijn telefonisch bereikbaar op:  0174 - 44 19 20

Of stuur ons een bericht via onderstaand formulier, email via contact@byzonder.nl of chat.

Groeien en bloeien

Vul onderstaande gegevens in en ontvang "3 sleutels voor een groeiende en bloeiende onderneming". We houden je op de hoogte van onze masterclasses en nieuwe resources.

Adresgegevens

Brederolaan 30
2692 DA 's-Gravenzande

Nederland

KvK nr. 27252027

Byzonder consultancy

  • LinkedIn - White Circle

© 2020 Byzonder consultancy BV  |  All rights reserved  |  Privacy Policy 

Logo Byzonder incl subtitel.png