top of page

Wij zijn Byzonder

Wij zijn byzonder voor mensen, teams en organisaties. Al 20 jaar ondersteunen wij directeuren, bestuurders, leidinggevenden en hun ondernemingen in de weg vooruit. Onze passie om jou en de mensen om je heen succesvol te zien, beweegt ons dagelijks om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf kunt halen. We doen dit met veel plezier en toewijding.

bert3%2520-%2520kopie_edited_edited.jpg

Bert van Heyningen

In 2001 heb ik Byzonder consultancy opgericht. Met inmiddels ruim 40 jaar in het bedrijfsleven heb ik een ruime ervaring opgebouwd in het besturen en organiseren van diverse bedrijven. Ik heb een brede, toegepaste kennis, op het gebied van de ontwikkeling van visie, organisatie, markt, techniek, samenwerken, team en individu. Ik weet met mijn creatieve, doortastende, analytische, doelgerichte en enthousiaste persoonlijkheid snel tot de kern van een vraagstuk te komen en diepgaande oplossingen te bieden.

 

Naast  mijn opleidingen als Internationale Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente en Executive (team) Coachen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, ben ik ook gecertificeerd in het Persolog DISC instrument. Een doeltreffend persoonlijkheidsprofiel systeem waarmee gedrag in kaart kan worden gebracht en een goede basis om verbeteringen in het individuele- en het team gedrag te realiseren. 

Connect nu met mij via LinkedIn.

foto%252520Daniel_edited_edited_edited.j

Daniël van Heyningen

In mijn zeer diverse avonturen met leidinggeven in commerciële en non-profit organisaties en het begeleiden van meerdere directeuren en hun ondernemingen, heb ik in de afgelopen 15 jaar een zeer brede kennis en ervaring opgedaan in het leiden en ontwikkelen van mens en bedrijf.

Met mijn duidelijke aanpak, analytisch en verbindend vermogen, weet ik samen blijvende oplossingen te creëren welke kernachtig zijn voor jou als persoon, je teams en de organisatie.

 

Ik heb bij Hillsong in Australië een 3-jarige opleiding in Leiderschapsontwikkeling afgerond. Hierbij heb ik mij sterk ontwikkeld in persoonlijk leiderschap en het leiden van teams en organisaties. M'n loopbaan ontwikkelde zich binnen de Tuin- en landschapsinrichting waarvoor ik Bachelor opgeleid ben. Ook ben ik gecertificeerd in het Persolog DISC instrument.

Connect nu met mij via LinkedIn.

wij zijn byzonder 1
wij zijn byzonder 2
bottom of page