top of page

BYZONDERE AANPAK

Met onze aanpak richten wij ons op het vitaal maken en verbinden van het organisatie-, team- én individueel niveau. Hiermee realiseren wij samen met jou een gezond fundament waarop de organisatie continuïteit voor de lange termijn bouwt.

resultaat

betrokken

vertrouwen

teamspelen

conflictvaardig

verantwoordelijk

strategie

financiën

innovatie

processen

missie & visie

markt en verkoop

organisatiestructuur

team
ontwikkelen
persoon
ontwikkelen
organisatie
ontwikkelen
(veer)krachtige
bedrijfsvoering
doeltreffend
samenwerken
gezonde
organisatie
"volwassen"
medewerkers

karakter

leiderschap

competenties

communicatie

ondernemerschap

persoonlijke effectiviteit

Anker 1
organisatie

De koers van een onderneming en de reden van het bestaan vormen de basis voor succes. Samen met jou vormen we dit fundament om vervolgens de weg vooruit te bepalen en in gang te zetten. Als ondernemer wil je graag verder en zoek je wegen om zaken goed en doeltreffend te organiseren. Het is een uitdaging om zowel de ontwikkelingen in de omgeving van het bedrijf als de mensen die aan boord zijn hierin mee te nemen.

Wij ondersteunen jou als jonge of ervaren ondernemer hierin te groeien. Dit doen we door te bouwen aan een stevig fundament van jouw mensen, teams en organisatie. Maar ook de structuur, processen en bedrijfscultuur. We doen dit vanuit een bedrijfskundig en menselijk perspectief.

Haal het beste uit je organisatie en laat ons jou ondersteunen. Bekijk onze programma's waarmee we jullie kunnen  begeleiden.

Neem contact met ons op om vrijblijvend jouw situatie te bespreken.

Anker 2
team

Samen bereiken we veel meer dan alleen. Wij bieden ondersteuning in het effectief samenwerken binnen jouw team zodat jij, jouw mensen en de organisatie een sterke basis hebben om verder te kunnen groeien. Wij geloven in het creëren van een omgeving waarin jij en jouw mensen kunnen floreren.

Onder andere de cultuur, communicatie en processen binnen een team bepalen hoe effectief er samengewerkt wordt. Communicatie bijvoorbeeld, kent vele onderliggende elementen die onbewust aanwezig zijn en een positieve en negatieve invloed kunnen hebben op de samenwerking onderling. Door bewustwording en het versterken van de positieve invloed van deze elementen kan de onderlinge samenwerking worden versterkt. Dit doe je door het ontdekken van patronen en het leren van bepaalde vaardigheden.

Wil jij het ook beste halen uit jouw team? We kunnen jullie team ondersteunen met onze op maat gemaakte Trainingen of sessies waar we met ons Executive Team Development programma werken aan de doelstellingen van het team en de organisatie.

Neem contact met ons op om vrijblijvend jouw situatie te bespreken.

Anker 3
persoonlijk

Door persoonlijk leiderschap leg je de basis voor een gezond team of bedrijf. Wij ondersteunen jou om als persoon te groeien en daarmee je eigen leven, team en organisatie te leiden zoals jij dat wilt. Alles staat of valt met het leiderschap. Leiderschap begint bij jezelf. Wanneer je in staat bent jezelf te leiden, bepaalt dit de hoogte van het succes van jezelf en vervolgens van je team en de gehele organisatie.

Wanneer jouw kwaliteiten optimaal benut worden sta je volledig in je kracht. Als persoon heb je verschillende sterke eigenschappen en talenten, en werken verschillende omstandigheden motiverend op je. Door dit te koppelen aan de functie binnen de organisatie, kan de persoonlijke effectiviteit binnen een onderneming worden geoptimaliseerd.

Wil jij het ook veerkrachtig worden en de beste versie van jezelf zijn? We kunnen je ondersteunen door middel van persoonlijke begeleiding met ons Executive Personal Development programma.

Neem contact met ons op om vrijblijvend jouw situatie te bespreken.

bottom of page