BYZONDERE AANPAK

Met onze aanpak richten wij ons op het vitaal maken en verbinden van het organisatie-, team- én individueel niveau. Hiermee realiseren wij samen met u een gezond fundament waarop de organisatie continuïteit voor de lange termijn bouwt.

vertrouwen

conflictvaardig

betrokken

verantwoordelijk

resultaat

teamspelen

missie & visie

strategie

organisatiestructuur

bedrijfsprocessen

markt en verkoop
innovatie

financiën

team
ontwikkelen
persoon
ontwikkelen
organisatie
ontwikkelen
(veer)krachtige
bedrijfsvoering
doeltreffend
samenwerken
gezonde
organisatie
"volwassen"
personeel

leiderschap

ondernemerschap

persoonlijke effectiviteit

karakter

competenties

communicatie

 
organisatie

De koers van een onderneming en de reden van het bestaan vormen de basis voor succes. Samen met jou vormen we dit fundament om vervolgens de weg vooruit te bepalen en in gang te zetten. Als ondernemer wil je graag verder en zoek je wegen om zaken goed en doeltreffend te organiseren. Het is een uitdaging om zowel de ontwikkelingen in de omgeving van het bedrijf als de mensen die aan boord zijn hierin mee te nemen.

Wij ondersteunen jou als jonge of ervaren ondernemer hierin te groeien. Dit doen we door te bouwen aan een stevig fundament van jouw mensen, teams en organisatie. Maar ook de structuur, processen en bedrijfscultuur. We doen dit vanuit een bedrijfskundig en menselijk perspectief.

Haal het beste uit je organisatie en laat ons jou ondersteunen door middel van bijvoorbeeld executive (team)coaching en - training, directieteam sessies, ontwikkelen van visie, een passende structuur, werkwijze en een strategie voor de uitvoering.

Neem contact met ons op om vrijblijvend jouw situatie te bespreken.

 
team

Samen bereiken we veel meer dan alleen. Wij bieden ondersteuning in het effectief samenwerken binnen jouw team zodat jij, jouw mensen en de organisatie een sterke basis hebben om verder te kunnen groeien. Wij geloven in het creëren van een omgeving waarin jij en jouw mensen kunnen floreren.

Onder andere de cultuur, communicatie en processen binnen een team bepalen hoe effectief er samengewerkt wordt. Communicatie bijvoorbeeld, kent vele onderliggende elementen die onbewust aanwezig zijn en een positieve en negatieve invloed kunnen hebben op de samenwerking onderling. Door bewustwording en het versterken van de positieve invloed van deze elementen kan de onderlinge samenwerking worden versterkt. Dit doe je door het ontdekken van patronen en het leren van bepaalde vaardigheden.

Wil jij het ook beste halen uit jouw team? We kunnen je ondersteunen door middel van verschillende teamtrainingen, teamsessies, leren samenwerken en meer.

Neem contact met ons op om vrijblijvend jouw situatie te bespreken.

 
persoonlijk

Door persoonlijk leiderschap leg je de basis voor een gezond team of bedrijf. Wij ondersteunen jou om als persoon te groeien en daarmee je eigen leven, team en organisatie te leiden zoals jij dat wilt. Alles staat of valt met het leiderschap. Leiderschap begint bij jezelf. Wanneer je in staat bent jezelf te leiden, bepaalt dit de hoogte van het succes van jezelf en vervolgens van je team en de gehele organisatie.

Wanneer jouw kwaliteiten optimaal benut worden sta je volledig in je kracht. Als persoon heb je verschillende sterke eigenschappen en talenten, en werken verschillende omstandigheden motiverend op je. Door dit te koppelen aan de functie binnen de organisatie, kan de persoonlijke effectiviteit binnen een onderneming worden geoptimaliseerd.

Wil jij het ook veerkrachtig worden en de beste versie van jezelf zijn? We kunnen je ondersteunen door middel van onder andere leiderschap ontwikkelen, persoonlijke begeleiding, een visie voor jezelf ontwikkelen, barrières doorbreken en haalbare plannen maken.

Neem contact met ons op om vrijblijvend jouw situatie te bespreken.

Byzonder consultancy

Brederolaan 30
2692 DA 's-Gravenzande

Nederland

contact@byzonder.nl

+31 (0) 174 441 920

KvK nr. 27252027

  • LinkedIn - White Circle

Certified DISC partner

persolog_nederland.png

Copyright 2020 Byzonder consultancy B.V. | Privacy Policy