Een beter team door inzicht met DISC in gedragsvoorkeuren

Sinds het allereerste begin gebruiken wij het Persolog DISC persoonlijkheidsprofiel als gereedschap in onze begeleidingen. Dit instrument geeft snel en effectief inzicht in vele aspecten van iemand zijn persoonlijkheid. Het gaat dan om het voorkeursgedrag van de persoon en waarom dat gedrag zo is. Het omschrijft hoe je de dingen doet door middel van je persoonlijke sterkten, valkuilen, de motiverende omstandigheden en angsten. Je intenties, overtuigingen en waarden bepalen dit gedrag.


Het volgende artikel van Management Impact omschrijft goed hoe je deze kennis van elkaar binnen één team kunt gebruiken om een beter team te zijn.

Je leest het hier:

Kennis en ervaring alleen zijn niet doorslaggevend bij het werven, behouden en goed inzetten van personeel. Een goede manager beseft dat zijn medewerkers ook passie, inspiratie en motivatie willen vinden. Dat komt bovendien ook het behalen van targets ten goede. Wilt u gericht personeel aannemen of betere teams samenstellen, dan is het zaak inzicht te hebben in ... lees verder

Wil je tips om van jouw organisatie een bruisende onderneming te maken?

Download ons e-book én blijf op de hoogte van nieuwe strategieën voor meer effectiviteit, vertrouwen en plezier in het bouwen van jouw organisatie.

Byzonder consultancy

Brederolaan 30
2692 DA 's-Gravenzande

Nederland

contact@byzonder.nl

+31 (0) 174 441 920

KvK nr. 27252027

  • LinkedIn - White Circle

Certified DISC partner

persolog_nederland.png

© Copyright 2001 - 2021 Byzonder consultancy B.V. | Privacy Policy