top of page

Een beter team door inzicht met DISC in gedragsvoorkeuren

Sinds het allereerste begin gebruiken wij het Persolog DISC persoonlijkheidsprofiel als gereedschap in onze begeleidingen. Dit instrument geeft snel en effectief inzicht in vele aspecten van iemand zijn gedrag. Het gaat dan om het voorkeursgedrag van de persoon en waarom dat gedrag zo is. Het omschrijft hoe je de dingen doet door middel van je persoonlijke sterkten, valkuilen, de motiverende omstandigheden en angsten. Je intenties, overtuigingen en waarden bepalen dit gedrag.


Het volgende artikel van Management Impact omschrijft goed hoe je deze kennis van elkaar binnen één team kunt gebruiken om een beter team te zijn.

Je leest het hier:

Kennis en ervaring alleen zijn niet doorslaggevend bij het werven, behouden en goed inzetten van personeel. Een goede manager beseft dat zijn medewerkers ook passie, inspiratie en motivatie willen vinden. Dat komt bovendien ook het behalen van targets ten goede. Wilt u gericht personeel aannemen of betere teams samenstellen, dan is het zaak inzicht te hebben in ... lees verder

Comments


Cover ebook doorbreek blokkades.png

Doorbreek de blokkades die de groei van jezelf als persoon en

als organisatie in de weg staan

Start met dit e-book om de blokkades binnen jouw bedrijf te ontdekken en doorbreken - de meest effectieve manier voor de ontwikkeling van jezelf en jouw organisatie.

Bedankt voor je interesse! Er is een email met downloadlink naar je verstuurd.

bottom of page