Een beter team door inzicht in gedragsvoorkeuren

Het volgende artikel van Management Impact omschrijft goed hoe je deze kennis van elkaar binnen één team kunt gebruiken om een beter team te zijn.


Sinds het allereerste begin gebruiken wij het Persolog DiSC persoonlijkheidsprofiel als gereedschap in onze begeleidingen. Dit instrument geeft snel en effectief inzicht in vele aspecten van iemand zijn persoonlijkheid. Het gaat dan om het gedrag van de persoon en waarom dat gedrag zo is. Het omschrijft hoe je de dingen doet door middel van je persoonlijke sterkten, valkuilen, de motiverende omstandigheden en angsten. Je intenties, overtuigingen en waarden bepalen dit gedrag.Je leest het hier:

Kennis en ervaring alleen zijn niet doorslaggevend bij het werven, behouden en goed inzetten van personeel. Een goede manager beseft dat zijn medewerkers ook passie, inspiratie en motivatie willen vinden. Dat komt bovendien ook het behalen van targets ten goede. Wilt u gericht personeel aannemen of betere teams samenstellen, dan is het zaak inzicht te hebben in ... lees verder

Welke vraag heb je?

We zijn telefonisch bereikbaar op:  0174 - 44 19 20

Of stuur ons een bericht via onderstaand formulier, email via contact@byzonder.nl of chat.

Groeien en bloeien

Vul onderstaande gegevens in en ontvang "3 sleutels voor een groeiende en bloeiende onderneming". We houden je op de hoogte van onze masterclasses en nieuwe resources.

Adresgegevens

Brederolaan 30
2692 DA 's-Gravenzande

Nederland

KvK nr. 27252027

Byzonder consultancy

  • LinkedIn - White Circle

© 2020 Byzonder consultancy BV  |  All rights reserved  |  Privacy Policy 

Logo Byzonder incl subtitel.png