Een beter team door inzicht met DISC in gedragsvoorkeuren

Sinds het allereerste begin gebruiken wij het Persolog DISC persoonlijkheidsprofiel als gereedschap in onze begeleidingen. Dit instrument geeft snel en effectief inzicht in vele aspecten van iemand zijn persoonlijkheid. Het gaat dan om het voorkeursgedrag van de persoon en waarom dat gedrag zo is. Het omschrijft hoe je de dingen doet door middel van je persoonlijke sterkten, valkuilen, de motiverende omstandigheden en angsten. Je intenties, overtuigingen en waarden bepalen dit gedrag.


Het volgende artikel van Management Impact omschrijft goed hoe je deze kennis van elkaar binnen één team kunt gebruiken om een beter team te zijn.

Je leest het hier:

Kennis en ervaring alleen zijn niet doorslaggevend bij het werven, behouden en goed inzetten van personeel. Een goede manager beseft dat zijn medewerkers ook passie, inspiratie en motivatie willen vinden. Dat komt bovendien ook het behalen van targets ten goede. Wilt u gericht personeel aannemen of betere teams samenstellen, dan is het zaak inzicht te hebben in ... lees verder

Collega's die samenwerken

Bouw jouw onderneming waar mensen graag werken!

Wil je graag vooruit met jouw onderneming maar ondervind je hierin één of meerdere obstakels?

Heb je wel een idee waardoor je dit ervaart maar weet je niet hoe hier doorheen te breken en dit aan te pakken?